Бракеражний журнал готової продукції (40 стор.)
Формат А4, 40 стор., обкладинка - м'який картон, сторінки пронумеровані(!), середина - якісний білий імпортний папір щільністю 80 г/м2.
Бракераж - процес прийняття рішення про відповідність зовнішнього вигляду і смакових якостей продукції шляхом зняття проби. Бракеражний журнал - журнал, в якому зазначаються всі перевірені страви і кожному з них ставиться оцінка.
Усі страви і кулінарні вироби, що виготовляються на підприємствах громадського харчування підлягають обов'язковому бракеражу по мірі їх готовності. Оцінка якості і ваги страв заноситься в бракеражний журнал. Бракераж їжі проводиться до початку відпустки кожної знову приготовленої партії. Бракераж страв і готових кулінарних виробів проводить комісія у складі директора підприємства, завідувача виробництвом, санлікаря або сансестри, в тих підприємствах, де вони є, а в їдальнях при промислових підприємствах та навчальних закладів спільно з представниками комісії громадського контролю. Кожне підприємство громадського харчування (ресторанного господарства) має бракеражний журнал.
Ціна: 70 грн, опт від 20 шт. ціна: 65 грн.
Купити