Про використання м'якої пшениці п'ятого і шостого класів урожаю 2000 року
на продовольчі цілі
У зв'язку із зниженням якості зерна урожаю 2000 року внаслідок несприятливих
погодних умов погодитися, як виняток, з пропозицією Мінагрополітики і ДАК
"Хліб України" щодо використання на продовольчі цілі м'якої пшениці п'ятого
і шостого класів з вмістом клейковини 18 відсотків і більше третьої групи
якості та від 10 до 18 відсотків першої і другої груп якості.
Заготівельним і зернопереробним підприємствам використовувати зерно
м'якої пшениці п'ятого і шостого класів із зазначеними вмістом клейковини
та якістю груп зерна для виготовлення хлібопекарського борошна з підсортуванням
до пшениці вищої якості.