ГЛАВА XIV. МАРАЗМИ АЛКОГОЛЮ ТА ТЮТЮНУ |
|||||||
В Україні придумали горілку на перепелиних яйцях. Уперше у світі"Національна Горілочна Компанія" (НВК) представила на українському ринку горілку "Перепелиця", вироблену з використанням перепелиних яєць, пише alconews.ru. Технологами підприємства шляхом обробки перепелиними яйцями був створений єдиний у своєму роді напій. За інформацією виробника, дана горілка з'явилася в результаті довгих і ретельних досліджень Інституту горілки при НВК. Як повідомляється, дана горілка була схвалена "Інститутом Натуральних Продуктів" (ІНП). http://www.nat.ua/ua/production/2362/2363/
Я не являю, як можна горілку робити з яєць або з їхньою допомогою (говорять, що
очищають її за допомогою яєчного білка), але в будь-якому разі шкода переводити
такий делікатес на алкоголь. Регулярне вживання яєць може полегшити плин деяких
неврозів і психосоматозів, у тому числі й бронхіальної астми, анемії. Корисна
помірна кількість перепелиних яєць і при захворюваннях серця. Уживання
перепелиних яєць нормалізує тиск і поліпшує травлення. Але в першу чергу, цей
продукт рекомендований дітям, ослабленим людям і вагітним. У Японії кожний
школяр на обід одержує 2 перепелиних яйця. Петро ПАТЛАТИЙ 06.01.2013 Фото ТОВ «АЛКОГОЛЬНІ ТРАДИЦІЇ» «PRIME» – самый большой и лучший ликероводочный завод Европы В Україні придумали горілку на мінералці ____________ Постійна адреса статті в Інтернеті: http://www.marazm.org.ua/alko/14_51.html
(C)
Copyrіght by V.Moseіchuk, 1999-2024. All rіghts reserved. Тел. (067) 673-51-59, (099) 565-62-62, (093) 918-70-99. |
Розсилка новин
[an error occurred while processing this directive]
|